PREZIDENŢIALE 2014 Adrian Năstase: Campania va fi urâtă. Este un fel de epidemie cu lansări de candidaturi

adrian-nastaseFostul premier Adrian Năstase crede că la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc în noiembrie, “campania va fi urâtă, neideologică”. “Va fi o campanie puternic negativă, de dat la picioare”, a spus marţi seara Adrian Năstase, invitat la TVR1,  în emisiunea “Vorbeşte liber”. 

“Eu cred că un preşedinte trebuie să aibe capacitatea de a privi peste dealuri, peste ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi. Trebuie să aibă o privire strategică, capabil de viziune, să inspire încredere. Preşedintele trebuie să fie un tip care să nu fie neapărat pro-rus, pro-chinez, pro-american, ci trebuie să fie în primul rând pro-român”, a mai spus fostul prim-ministru. 

“La Bucureşti este un fel de epidemie cu lansări de candidaturi şi această epidemie nu a ajuns până la sala în care am lansat această carte.”, a spus Adrian Năstase despre lansarea cărţii sale, “Cele două Românii”.

Despre viitorul preşedinte al ţării:

-Eu cred că un preşedinte trebuie să aibe capacitatea de a privi peste dealuri, peste ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi. Trebuie să aibă o privire strategică, capabil de viziune, să inspire încredere. Preşedintele trebuie să fie un tip care să nu fie neapărat pro-rus, pro-chinez, pro-american, ci trebuie să fie în primul rând pro-român, a declarat Năstase.

Mai multe declaraţii ale fostului premier, aici.

 

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.