Proiectul “Tineri Antreprenori in Scoala- TASK” s-a incheiat cu succes

In perioada 10-13 noiembrie 2011 a avut loc, la Azuga, Conferinta finala de prezentare a rezultatelor proiectului TASK.

Asociatia Idei pentru Viitor a implementat, in perioada septembrie 2009- noiembrie 2011, proiectul “Tineri Antreprenori in Scoala- TASK”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007-2013. Parteneri in cadrul proiectului au fost: Casa Corpului Didactic Prahova si Casa Corpului Didactic Constanta.

Scopul acestui proiect a fost dezvoltarea si integrarea pe termen lung a spiritului antreprenorial in scoala, prin dezvoltarea de metode extracuriculare de imbunatatire a abilitatilor si cunostintelor elevilor.

“ Trebuie sa asiguram calitatea educatiei pentru acesti tineri, pentru ca doar in acest fel vom  reusi sa avem o piata a muncii competitiva, care sa ofere solutii de succes pentru iesirea din criza” , a declarat Constantin Cernat, managerul proiectului.

In acest proiect au fost implicati peste 100 de adolescenti si 40 de profesori din Bucuresti, judetul Prahova si judetul Constanta, care au desfasurat o serie de activitati de educatia antreprenoriala.

Sustenabilitatea proiectului este asigurata de solicitarea participantilor privind continuarea unui astfel de program si de dorinta membrilor Asociatiei privind dezvoltarea programului in cat mai multe licee din tara.

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *