Proiectul ”Presa ON-LINE, fereastră către viitor” a ajuns la final

Proiectul ”Presa ON-LINE, fereastră către viitor” s-a încheiat cu succes. La conferința de închidere au fost prezenți atât studenții care au participat la proiect cât și tutorii care i-au inițiat în presa scrisă și audioviziuală, potrivit unui comunicat primit la redactia noastra.

Proiectul ”Presa ON-LINE, fereastră către viitor” s-a bucurat de un real succes în rândul studenților de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. 77 de studenți au făcut un stagiu de practică la www.dcnews.ro, în urma căruia au fost remunerați și, cel mai important, și-au însușit cunoștințe legate de presa scrisă și audioviziuală. Pregătiți deja foarte bine de profesorii de la facultate, tinerii au văzut cu ochii lor ce înseamnă să faci parte dintr-o redacție de știri.

Informații de ultimă oră, verificarea surselor, andrenalina unui eveniment important, interviuri, reportaje, toate acestea nu mai reprezintă doar povestiri ale jurnaliștilor consacrați, ci realitate.

Oana Stănciulescu, Mihai Florea, Eugen Istodor, Dan Preda, Ștefan Brad sunt cei cinci profesioniști care le-au arătat studenților ce înseamnă să fii jurnalist.

Dornici de a învăța, 77 de studenți au publicat peste 6000 de articole pe www.dcnews.ro.

La sfârșitul stagiului, 5 dintre ei sunt acum angajați ai DeCe News și acumulează experiență în domeniu, încă de la vârsta de 20 de ani.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.