Publicatii

Pe această pagină puteţi găsi broşuri care explică, pe înţelesul tuturor, ce este şi ce face Uniunea Europeană .

Puteţi găsi hărţi, afişe şi cărţi poştale, precum şi publicaţii despre UE pentru tineri.

Publicaţiile sunt publicate în 22 de limbi oficiale ale Uniunii Europene şi pot fi citite pe acest site în versiune intergrală.

Dacă doriţi informaţii referitoare la o tematică precisă, consultaţi lista tematică. Puteţi folosi, de asemenea, funcţia „Căutare” din colţul dreapta sus al ecranului.

Dacă cunoaşteţi deja titlul documentului pe care îl căutaţi, îl puteţi găsi în lista alfabetică a titlurilor broşurilor noastre.

În principiu, aceste publicaţii sunt difuzate gratuit, în limita stocurilor disponibile. Le puteţi obţine în diferite locuri, precum punctele de informare privind UE şi reprezentanţele Comisiei din ţările membre sau delegaţiile Comisiei din alte ţări din lume.

De asemenea, puteţi comanda un exemplar din orice publicaţie menţionată pe site făcând clic pe linkul “„exemplar”.

Există o gamă largă de publicaţii ale altor servicii ale Comisiei Europene şi organe ale Uniunii Europene. Le puteţi accesa de pe site-ul”EU bookshop” (Librăria UE)..

Secţiunea “Archive” de pe acest site cuprinde vechi publicaţii cu informaţii care, în prezent, sunt incomplete sau depăşite.

Dacă aveţi nevoie de informaţii mai detaliate referitoare la Uniunea Europeană şi activităţile sale sau pentru orice întrebare exactă la care doriţi un răspuns, puteţi contacta centrul de apel Europe Direct prin e-mail sau la telefon (numărul de apel gratuit 00 800 6 7 8 9 10 11) din orice stat membru al Uniunii Europene.

http://ec.europa.eu/publications/index_ro.htm

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *