Revizuirea Constituției. Predoiu: Antonescu promovează o revizuire a Constituţiei prin încălcarea Constituţiei

catalin predoiuPrim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, că decizia Curţii Constituţionale privind revizuirea Constituţiei arată că liderul PNL “Crin Antonescu promovează o revizuire a Constituţiei prin încălcarea Constituţiei”.

“Decizia Curţii Constituţionale privind revizuirea Constituţiei confirmă ceea ce am spus de la începutul acestui proces, Crin Antonescu promovează o revizuire a Constituţiei prin încălcarea Constituţiei.

Faptul că sunt foarte multe puncte semnalate de CC în proiectul de revizuire a Constituţiei care intră în coliziune cu prevederile constituţionale demonstrează încă o dată lipsa de profesionalism a membrilor Comisiei”, a precizat Predoiu, înainte de şedinţa BPN al PDL, citat de Mediafax.

În opinia lui Cătălin Predoiu, CC nu critică păstrarea bicameralismului pentru că a avut o decizie anterioară în care s-a pronunţat împotriva acestui lucru.

“Este adevărat că nu critică păstrarea bicameralismului pentru că a avut o decizie anterioară în care s-a pronunţat asupra acestui lucru. Deci există o jurisprudenţă a Curţii fixată deja, acum Curtea s-a aplecat asupra punctelor noi dovedite ca fiind neconstituţionale”, a adăugat Predoiu.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.