Analiza mediaTRUST: Victor Ponta, pe locul doi in topul liderilor politici cu cele mai multe minute petrecute in studiourile TV

victor pontaPremierul Victor Ponta a petrecut 260 de minute in studiourile televiziunilor de stiri in luna august, situandu-se astfel pe locul doi intr-un top al liderilor politici, dupa Corneliu Vadim Tudor, cu 341 de minute, potrivit unei analize a mediaTrust, remisa caleaeuropeana.ro.

Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, ocupă locul trei în clasament cu 236 de minute. Mihail Neamţu , preşedintele Noua Republică, ocupă locul patru cu 209 minute, urmat de Mihai Răzvan Ungureanu, Forţa Civică, cu 93 de minute.

Potrivit comunicatului, avocata Paula Iacob este personalitatea feminina cu cele mai multe prezente in studio (17), pe parcursul lunii august, ocupand astfel primul loc in clasamentul mediaTRUST. Romania TV este postul de televiziune la care Paula Iacob a inregistrat cele mai multe aparitii.

Ecaterina Andronescu, senator PSD, ocupa aceeasi pozitie ca si in clasamentul celor mai activi politicieni, cu 16 prezente inregistrate.

Gabriela Vranceanu Firea, membru PSD, ocupa locul trei in topul personalitatilor feminine, cu 12 prezente.

Jurnalistul Razvan Zamfir ocupa primul loc in topul celor mai activi reprezentanti ai partidelor politice cu 18 prezente in studio. Devenit din luna septembrie membru al Partidului Conservator, jurnalistul este totodata si coordonatorul departamentului de Comunicare si Imagine al formatiunii. Senatoarea  Ecaterina Andronescu  este reprezentantul PSD care a inregistrat  cele mai multe prezente (16) in platourile TV. Din partea PDL, cel mai activ membru este deputatul Tinel Gheorghe, cu 13 prezente in studio. PPDD a fost puternic reprezentat de jurnalistul Florin Condurateanu, care a numarat in luna august 13 prezente in studio. Alina Gorghiu este cea mai activa membra a partidului PNL cu 10 prezente in platourile TV.

Analiza mediaTRUST Romania a luat in calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, Romania TV, Realitatea TV si Digi 24).  Raportul contine informatii din emisiunile difuzate de catre cele cinci posturi de televiziune in intervalul orar 17.00 – 23.00, in luna august  2013.

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.