Antonescu: Băsescu declanşează o cruciadă împotriva Budapestei, o atitudine provincială

crin_antonescuLiderul PNL Crin Antonescu declară că Traian Băsescu nu are cum să declare de la Joseni că asumă vreun leadership, clasificând acţiunile sale ca fiind provinciale.

Preşedintele PNL a făcut aceste aprecieri într-o conferinţă de presă susţinută, marţi, la sediul PNL, având ca temă recentele declaraţii ale unor politicieni maghiari şi reacţiile din România faţă de acestea.

“Traian Băsescu nu are cum să declare nici de la Joseni, nici de la Bruxelles sau din altă parte că asumă vreun leadership”, a susţinut Antonescu.

“A ridicat vreodată Traian Băsescu în Consiliul European vreo problemă în legătură cu faptul că politicieni maghiari colegi PPE vrobesc lucruri nepotrivite? Nu. (…) O ridică la Joseni, n-o ridică pentru cei din Ungaria, ci pentru câţi electori mai găseşte pe vară şi pe toamnă în România”, a mai spus el.

Potrivit lui Antonescu, “în momentul în care deodată domnul Băsescu declanşează o cruciadă împotriva Budapestei de la Joseni (…) e o atitudine provincială, politicianistă şi electoralistă”.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *