Traian Băsescu, întâlnire cu Martin Schulz: Dacă liderii europeni ne-ar vizita mai des, am avea şansa să fim apreciaţi la adevărata noastră valoare

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la începutul întrevederii de la Palatul Cotroceni cu preşedintele PE, Martin Schulz, că apreciază şi mai mult vizita acestuia pentru faptul că a fost în ţară, dovedind astfel “interes pentru ce se întâmplă cu românii”, relatează Mediafax.

“Faptul că aţi fost în ţară este un lucru care mă face să apreciez şi mai mult vizita dumneavoastră, pentru că este un semn de interes pentru ce se întâmplă cu românii”, i-a spus preşedintele Băsescu preşedintelui Parlamentului European.

De asemenea, Martin Schulz a arătat că întâlnirea cu preşedintele Băsescu este una importantă, chiar dacă cei doi oficiali se întâlnesc şi la reuniunile Consiliului European. “Acolo uneori suntem de acord, alteori nu, dar cu siguranţă suntem de acord cu accesul României în Schengen”, a afirmat Schulz.

“Am fost fascinat cand am vizitat locul de nastere al lui Constantin Brancusi. Este un loc minunat si sprijin punerea acestui obiectv pe lista obiectivelor UNESCO” a adăugat oficialul european.

Surse: Jurnalul.ro, Mediafax.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *