Cabinetul Ponta 2 vrea să restructureze ANAF, Garda Financiară și Vama

Guvernul Ponta II se angajează, pentru perioada 2013-2016, să restructureze instituţiile de control fiscal, respectiv ANAF, Garda Financiară şi Vama, şi să înfiinţeze un consiliu de supraveghere şi audit format din experţi internaţionali din Uniunea Europeană, potrivit programului de guvernare, scrie Mediafax, conform Gandul.info.

“Restructurarea instituţiilor de control fiscal (ANAF, Garda Financiară, Vamă), şi infiinţarea unui consiliu de supraveghere şi audit format din experţi internaţionali din state membre UE, cu performanţe în domeniu”, se arată în programul de guvernare publicat de Guvernul Ponta II.

Guvernul vizează prin aceste măsuri, printre altele, să simplifice fiscalitatea şi să sporească competitivitatea fiscală a mediului de afaceri.

Mai multe detalii aici.

Sursa: Gandul.info
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Cabinetul Ponta 2 vrea să restructureze ANAF, Garda Financiară și Vama

  1. drona 02/04/2015 at 20:12

    la bagdasar arsenii centrul de exelenta unde ploua la asistentii cu filme de la investigatii c.t – r.m.n pe bani multi si frumosi , bineinteles ca in anii 2014 sacosa cu bani pleca probabil spre anaf s-au la anticoruptie . cu siguranta jumate cu jumate

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *