Ce va spune Premierul joi, despre starea națiunii

Premierul Victor Ponta urmează să prezinte joi, în cadrul unei conferinţe de presă, elemente legate de bugetul de stat pe 2013, care se vor constitui într-o “stare a naţiunii”, respectiv situaţia datoriilor acumulate şi proiectele care vor putea fi duse la îndeplinire în următorii patru ani, potrivit Gandul.info.

“Joi voi prezenta, într-o întâlnire cu mass-media, şi prin intermediul dumneavoastră, nu bugetul de stat, pentru că pentru publicul larg să mă apuc să prezint capitole din buget nu cred că este soluţia bună, ci mai degrabă să prezint starea naţiunii, să arăt ce datorii avem din trecut, fără să încep să spun de vechea moştenire, ci pur şi simplu să prezint realitatea, să arăt ce lucruri putem să facem în actualul buget şi ce alte lucruri nu le putem face sau trebuie să le facem altfel”, a declarat luni premierul Victor Ponta.

Autorităţile au păstrat la secret proiectul bugetului de stat. Ministrul pentru Buget,Liviu Voinea, a precizat marţi, pentru Gandul.info, că nu poate oferi detalii despre proiectul de buget pe 2013 până la conferinţa de presă de joi.

Sursa: Gandul.info
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.