Ce i-a spus Adrian Năstase baronesei Nicholson

Baroneasa Emma Nicholson l-a vizitat la Penitenciarul Jilava pe Adrian Năstase, cei doi cunoscându-se din perioada 2000 – 2004. Nicholson a fost raportorul Parlamentului European pentru România în perioada când Adrian Năstase a fost premier. Baroneasa a mers la închisoarea Jilava în calitate privată, venind special în România pentru a-l vizita pe Adrian Năstase la închisoare, relatează Jurnalul.ro.

nastaseÎntrevederea dintre baroneasa Emma Nicholson şi Adrian Năstase a durat circa o oră. Emma Nicholson nu a făcut declaraţii, la ieşirea de la penitenciar. Potrivit unor surse avizate, în cadrul discuţiei cu fostul premier, Emma Nicholson s-a arătat interesată de condiţiile de detenţie şI comportamentul conducerii şI angajaţilor închisorii faţă de Adrian Năstase.

Fostul premier i-a spus Emmei Nicholson că toate acestea sunt în parametrii normali, atât cât le permite legea, spunând că aceştia se comportă frumos cu el. De asemenea, în cadrul discuţiilor, Emma Nicholson şi-a exprimat îngrijoararea  faţă de depăşirea termenului privind eliberarea condiţionată a fostului premier.

Sursa: Jurnalul.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.