Comisarul european, Dacian Cioloș, în vizită de lucru la București

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent în România în perioada 11 – 13 februarie 2013.

dacian ciolosÎnaltul oficial european se va întâlni cu preşedintele României, Traian Băsescu, cu președintele Senatului României, Crin Antonescu, cu prim-ministrul Victor Ponta și cu viceprim-ministrul Liviu Dragnea. De asemenea, comisarul Cioloş se va întâlni cu ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Daniel Constantin, cu ministrul afacerilor externe, Titus Corlățean,  cu ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici și cu Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

Comisarul european va avea întrevederi și cu președinții comisiilor de afaceri europene din Parlamentul României, Ovidiu Ioan Silaghi și Anca Boagiu, precum și cu președinții comisiilor pentru agricultură, silvicultură, dezvoltare rurală și industrie alimentară din Senat și Camera Deputaților, Gheorghe Saghian și Nini Săpunaru.

Marți, 12 februarie, începând cu orele 09:30, comisarul Cioloş va participa la deschiderea conferinţei “Cetățenie și dialog în Europa”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene și de Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

Miercuri, 13 februarie, de la orele 10.30, comisarul Cioloş va susţine o conferinţă de presă la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene din strada Vasile Lascăr 31.

 

Sursa: ec.europa.eu

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.