Corlăţean: Al treilea român eliberat în Algeria a ajuns în ţară

titus-corlateanAl treilea cetăţean român fost ostatic în Algeria, la In Amenas, a ajuns în ţară, acesta fiind de fapt primul dintre cei trei români eliberaţi a cărui salvare s-a reuşit, a confirmat, marţi dimineaţă, ministrul de Externe, Titus Corlăţean.

A ajuns. Azi-dimineaţă am avut o discuţie personală cu cel de-al treilea, care de fapt este primul dintre cetăţenii români care a scăpat şi practic a fost eliberat. (…) A fost o acţiune a armatei algeriene care a permis o mutare a liniei de luptă şi a permis evadarea respectivă”, a afirmat Corlăţean, după şedinţa de la comisiile parlamentare de specialitate.

“Acest om are o istorie pe care v-o va povesti domnia sa. Eu am discutat la telefon imediat după eliberare, atunci când colegii noştri de la ambasadă l-au putut prelua, la Alger. Este în ţară, este foarte fericit, în mod evident, că este în viaţă şi vă va spune cum l-am ajutat, cum l-au ajutat MAE, ambasada, autorităţile române pentru că un anumit aspect, pe care îl las pe el să vi-l povestească, i-a salvat viaţa”, a mai spus Corlăţean.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Corlăţean: Al treilea român eliberat în Algeria a ajuns în ţară

  1. vera 22/01/2013 at 14:24

    stiti telenovelele,in care personajul negativ face si desface tot felul de lucruri? schimba rezultatele analizelor medicale,fura un copil,ucide un martor de la un eveniment,doar pt a-si acoperi urmele unor fapte comise? ei,domnilor,asta e lumea in care traim.doar ca personajul principal e mafia,ce-o avem bine pozitionata la guvern… l-am vazut si auzit azi pe marele ministru al afacerilor externe debordand de amabilitate,cum il va lasa pe ultimul roman ajuns in tara dupa teroarea din algeria,sa ne povesteasca cum l-au ajutat si salvat mae… cu ce l-au amenintat domnilor sau cu cat l-or fi mituit pe acest om,ca sa vina sa ne minta si sa ne prosteasca inca o data? traim telenovela,in care mafia si comunistii anilor ’50 s-au intalnit si s-au unit intr-o hora a bataii de joc…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.