Daily Express: “Date socante” arata ca 1 din 3 romani din Marea Britanie comite infractiuni

Britanicii trag un semnal de alarma legat de infractiunile comise de romani in Marea Britanie. In aceasta tara, romanii ocupa locul doi in privinta arestarilor pentru comitarea de infractiuni, relatează Daily Express, potrivit Ziare.com.

People on the MoveStatisticile poliției arată că, în ultimii cinci ani, au fost efectuate 27.725 de arestări în rîndul imigranților români, pentru infracțiuni care includ crime și violuri. Numărul imigranților români în Marea Britanie este estimat la circa 68.000.

„Aceste statistici subminează asigurările oficialilor români că Marea Britanie nu trebuie să se teamă dacă-și va diminua controlul la frontiere”, scrie tabloidul britanic, potrivit EVZ.ro.

Datele mai releva ca 27.725 de suspecti romani au fost arestati in legatura cu 142 de violuri, 10 crime, 666 de infractiuni de natura sexuala, 303 jafuri, 1.370 de spargeri si 2.902 de infractiuni savarsite cu violenta.

Pe primul loc în ceea ce priveste infractiunile se afla imigranti polonezi: peste 35.000 de polonezi au fost arestati din 2008 pana in prezent.

Surse: Ziare.com, EVZ.ro
Foto: freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.