România, destinaţie total necunoscută pentru turiştii germani

România este o destinaţie total necunoscută pentru turiştii germani, a declarat agenţiei MEDIAFAX  Alexander Wrede, directorul de contractări al Thomas Cook Germania, care va reîncepe să aducă în acest an turişti în România, după 6 ani de absenţă.

“Dacă mă întrebaţi despre imaginea pe care o are România, nu aş spune că are o imagine rea, ci că, pur şi simplu, nu are nicio imagine pe piaţa germană. România nu este foarte bine cunoscută sau hai să spunem că oamenii nu au nicio părere despre România. Şi asta este adevărata noastră provocare, să îi determinăm pe oameni să aleagă această destinaţie. Eu o pot spune din proprie experienţă, este o destinaţie frumoasă, dar oamenii nu o cunosc”, a spus Wrede, care a vizitat standul României la târgul de turism ITB, desfăşurat la Berlin în perioada 7-11 martie.

Subsidiara din Germania a unuia dintre cele mai mari grupuri de turism din lume, Thomas Cook, va opera din acest an, prin intermediul brandului Neckermann, sejururi pe litoralul românesc, circuite şi călătorii în oraşe.

Mai multe informații, aici.

Sursa articol: Mediafax.ro
Sursa foto: bravatour.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *