Imagini cu hoţi români şi bulgari care jefuiesc trecători în Paris, publicate de o revistă franceză

Romani_peopleMai multe fotografii imagini tulburătoare în care bande din România şi Bulgaria jefuiesc trecătorii din Paris au fost publicate în prestigioasa revistă franceză Paris Match, care le-a dedicat recent opt pagini, sub titlul “Infracţiuni flagrante ale hoţilor de buzunare”, relatează Daily Mail, potrivit Jurnalul.ro.

Imaginile arată cum hoţii, din ce în ce mai agresivi, îşi vizează fără nicio jenă victimele în plină zi, la ATM-uri, pe trotuarele aglomerate, în parcuri şi staţiile de metrou, provocând haos şi mizerie în capitala franceză. Potrivit publicaţiei britanice, patrulele de poliţie au fost sporite în mod dramatic în jurul monumentelor emblematice ale capitalei franceze, cum ar fi Turnul Eiffel sau Muzeul Luvru, unde la începutul acestui an personalul a intrat în grevă din cauza lipsei de protecţie împotriva bandelor de romi care jefuiau pe scară largă angajaţii şi turiştii.

Imaginile, disponibile AICI.

Fotoreportajul din prestigioasa revistă franceză „Paris Match” apărut în urmă cu trei luni, insa acesta a fost preluat recent de Daily Mail.

Surse: DailyMail.co.uk, Jurnalul.ro
Foto: wikipedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.