Incidentul dintre Mazăre şi fotbalistul Hamza ajunge la Comisia Europeană

Radu_MazareRadu Mazăre va fi pârât Comisarului european pentru Justiţie, Viviane Reding, pentru incidentul de luni, de pe plaja din Mamaia, când gărzile sale de corp l-au bătut pe atacantul Petrolului, Younes Hamza.

Fanii Petrolului vor organiza, marți, de la ora 20:30, un miting de susţinere a jucătorului Younes Hamza, care a depus o plângere în care afirmă că a fost bătut la Mamaia, de gărzile de corp ale primarului Constanţei, Radu Mazăre. Manifestația va avea loc sub sloganul “Justice for Hamza”, în faţa Primăriei Ploieşti.

Într-o scrisoare deschisă, semnată de Liga Suporterilor “Constantin Tabarcea”, Liga Suporterilor “Lupii Galbeni” şi Asociaţia “Nodul Petrolist”, fanii precizează că îi vor asigura fotbalistului tunisian “asistenţă juridică cu cei mai prestigioşi avocaţi din ţară” şi vor comunica permanent stadiul cercetărilor Comisiei Europene, prin Comisarul european pentru justiţie, Viviane Reding, potrivit gsp.ro.

După incidentul de ieri, primarul Constanței a declarat că nu ştie dacă Hamza a fost agresat de bodyguarzii săi.

“Domnule, eu nu sunt un tip agresiv. Eu ascultam muzică, mă plimbam liniştit pe mare cu acel zmeu. După acest incident eu am continuat să mă plimb cu zmeul, nu ştiu dacă a fost bătut sau ce a făcut el ulterior. Este chiar tupeist acest băiat şi n-ar fi rău să plece din ţară”, a spus Radu Mazăre.

 Gigi Becali a fost condamnat pentru o faptă asemănătoare, după ce i-a prins pe hoții care i-au furat mașina.

Surse: gsp.ro, DCNews.ro
Foto: en.wikipedia.org

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.