Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii: Speranța mea e că eforturile României se vor concentra spre reforma economică

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, avertizează, într-o postare pe blog, că România are în faţă o serie de provocări economice şi speră că “temperaturile fierbinţi” din vară vor scădea la toamnă, notează Realitatea.net.

“România a trecut printr-o vară lungă şi fierbinte. Speranţa mea (de om optimist) este că temperaturile vor scădea în toamnă şi că eforturile se vor concentra spre reforma economică şi instituţională şi spre întărirea statului de drept. Acordul FMI cu România prevede decizii importante, precum reforma companiilor de stat. Pe tema statului de drept, executivul, justiţia şi parlamentul trebuie să continue să implementeze rcomandările raportului din iulie din cadrul Mecanismului pentru Cooperare şi Verificare. Acesta este cel mai bun mod de a construi reputaţia României în faţa investitorilor şi a altor parteneri”, scrie ambasadorul britanic.

Sursa: Realitatea.net
Foto:  londraevanghelica.wordpress.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *