Ministrul Agriculturii: Vom limita cumpararea de terenuri de catre straini, din 2014

Statul va lua unele masuri, anul viitor, pentru a limita cumpararile de teren de catre straini, dupa liberalizarea pietei, la 1 ianuarie 2014, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Mediafax și preluat de HotNews.ro.

”Vom lua anumite masuri pentru a limita si pentru a oferi competitivitate agricultorilor romani in raport cu ceilalti agricultori de pe piata europeana, care pana la urma vor veni cu un capital mult mai mare pe piata romaneasca. Pe de alta parte, nu trebuie sa uitam ca si in agricultura avem nevoie totusi de investitori. (…) Conditia este ca taxele si impozitele sa fie platite in Romania, iar profitul sa nu fie externalizat”, a aratat Constantin.

Mai multe informatii AICI.

Sursa: HotNews.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Ministrul Agriculturii: Vom limita cumpararea de terenuri de catre straini, din 2014

  1. Valentin Ion Zarnescu 16/10/2012 at 13:31

    NU DE LIMITARE-I NEVOIE,URG.,/SPETA,CI DE INTERZICERE TOTALA, PRIN LEGE ORG.,CA A AJUNS CERNOZIOMUL MARFA IMOBILIARA!??? EU,DE 4 ANI,MA LUPT/SPUNE SI TU ETC.,SA SE REZOLVE PB.ACUTA,A PARLOAGELOR,A DEZASTRULUI AGRICOL,CARE A ADUS SAPA DE LEMN,PLUGUL TRAS DE CAL,BOU,EFECT AL POLITICII CU COASA,DIN ULTIMII 4 ANI!????SI TOATE GOV.,DUPA ’90,AU INCHIS OCHII/SPATA

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.