New York Times, despre divergenţele Ponta-Băsescu: Aceasta tara saraca din Balcani este lasata in deriva, nici alegerile din iarnă nu vor calma spiritele

Poate ca relatia dintre premierul Romaniei, Victor Ponta, si presedintele Traian Basescu poate fi descrisa cel mai bine ca fiind deloc ambigua, deoarece este clar ca cei doi politicieni nu se pot suporta, se arata intr-un articol publicat de cotidianul New York Times despre situatia de pe scena noastra politica, potrivit Ziare.com.

“Desi referendumul a luat sfarsit de mult timp, efectele sale otravitoare inca se mai resimt”, se arata in articolul publicat de New York Time.

“Aceasta tara saraca din Balcani este lasata in deriva. Insa este posibil ca nici rezultatul votului din iarna sa nu calmeze spiritele”, se mai arata in articol.

Cotidianul sublinieaza faptul ca lupta interna din Romania a pus pe plan secund luarea deciziilor, astfel ca leul a avut de suferit, iar investitorii si-au pierdut increderea in a doua cea mai saraca tara din Uniunea Europeana.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *