Exclusiv CaleaEuropeana.ro: Operațiunea ”Desantul în UE” continuă și după plecarea lui Marga

Operațiunea ”Desantul” pe care Andrei Marga o declansase inainte de a fi schimbat din functie continua si in mandatul noului ministru de externe Titus Corlatean.

Nu va avea loc în aceiași parametri si va avea mai degraba o abordare diplomatica, decat in formatul propus de profesorul Marga”, au precizat pentru CaleaEuropeana.ro surse din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Sunt mijloace diplomatice uzuale pe care le activam si vizeaza in principal contactarea ambasadelor si cancelariilor occidentale pentru a explica realitatile din Romania. Din cauza perioadei de vacanta, intalnirile care ar urma sa aiba loc la nivel diplomatic vor fi amanate” au mai precizat sursele citate.

Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat când se afla în functia de ministru că instituţia pe care o conduce va începe o acţiune de informare a liderilor europeni cu privire la evenimentele politice recente din România.

“În legătură cu referendumul, este pregătită o acţiune a Ministerului, pe care o numim <<Desant>>, dar să nu cumva să se creadă că desantul îl facem altfel decât cu braţele, genţile, argumentele şi cu hârtiile”.

Scopul acestei acţiuni era, potrivit ministrului de Externe, “de a arăta ce anume s-a petrecut în România, şi anume o reconfigurare democratică a scenei politice”.

Foto: ubbfefs.blogspot.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.