Cătălin Predoiu: Soluția pentru România- O forta politica noua, de centru dreapta, pro-europeana

catalin predoiuFostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, considera ca in acest moment e necesara o schimbare politica majora, pentru ca Romania ”balteste, supravietuieste pe perfuzii intre alegeri, resursele sunt redistribuite stangist, in timp ce clasa de mijloc si sectorul privat sunt lovite in plin, iar blocarea in paradigma pro sau anti-Basescu ne-a adus intr-un punct mort”, notează Ziare.com.

Perspectiva actuala, considera Catalin Predoiu, intr-un interviu acordat in exclusivitate Ziare.com, este a perioadei 2000-2004, cu “un presedinte pentru linistea noastra”.

Catalin Predoiu apreciaza ca principala problema a politicienilor romani este ca “nu livreaza” rezultate si pentru cetateni, ci doar pentru grupurile care i-au sprijinit sa ajunga la Putere. Tocmai de aceea e nevoie ca pe viitor fiecare politician sa raspunda in primul rand la intrebarea: “care e rezultatul benefic pentru cetatean al actiunii tale?”.

In context, Predoiu s-a referit la un posibil nou partid, Forta Noua – F9, care isi propune sa reprezinte clasa de mijloc platitoare de impozite.

Interviul acordat de fostul ministru, AICI.

Sursa: Ziare.com
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.