Ponta: Din cele 11 puncte asumate în discuţiile cu preşedintele CE au fost respectate 10 şi jumătate

Premierul Victor Ponta a declarat că din totalul celor 11 puncte asumate spre îndeplinire în discuţiile cu preşedintele Comisiei Europene au fost respectate doar “10 şi jumătate” şi a făcut referire la cazurile parlamentarilor Sergiu Andon şi Mircea Diaconu, arată Gandul.info.

Pe lista punctelor asumate de partea română în discuţiile din vara acestui an dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au aflat şi cele privind demisia membrilor Parlamentului care au primit decizii finale privind incompatibilitatea, conflictul de interese sau corupţie la nivel înalt şi numirea unor miniştri împotriva cărora să nu fi fost formulate decizii că nu respectă criteriile de integritate, ca şi obligaţia celor care nu respectă aceste criterii de a părăsi posturile.

Întrebat la Antena 3 dacă apreciază că toate cele 11 puncte asumate au fost respectate, premierul a răspuns: “10 şi jumătate”.

El a adăugat că este convins că o parte din acele puncte au fost trimise chiar de la Bucureşti, arătând că ştie “numele doamnei care s-a ocupat de chestia asta” şi că astfel de “răutăţi” sunt condamnabile.

Citiţi AICI articolul integral.

Sursa: Gandul.info
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *