Ponta se întâlnește cu delegația FMI: ”Și eu sunt un pic îngrijorat”

Premierul Victor Ponta se va întâlni miercuri cu membrii delegaţiei FMI, CE şi BM, el spunând că este, ca şi şeful delegaţiei Fondului Monetar Internaţional, “un pic îngrijorat de ceea ce a fost”, dar că situaţia de criză s-a încheiat după referendum, iar Guvernul îşi va respecta angajamentele, potrivit Mediafax.

O delegaţie comună a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se află la Bucureşti pentru a discuta cea de-a şasea evaluare a acordului de tip preventiv încheiat anul trecut, având pe ordinea de zi negocierea mai multor măsuri fiscale propuse de Guvernul Ponta şi analizarea proiectului de buget pentru 2013.

“În rest, a little bit concerned ( în engleză “un pic îngrijorat”-n.r.), toţi suntem un pic îngrijoraţi de ceea ce a fost, din punctul meu de vedere. Pe 29 iulie s-a încheiat ca şi criză politică, iar instituţiile statului, fie că vorbim de Banca Naţională, de Ministerul de Finanţe, de celelalte instituţii ale statului, au asigurat şi vor asigura în continuare şi stabilitate şi predictibilitate”, a spus Ponta, la solicitarea jurnaliştilor de a comenta afirmaţiile şefului misiunii FMI.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.