Ponta: Putem folosi în interesul României opţiunea preşedintelui pentru măsuri de austeritate

Premierul Victor Ponta a declarat că opţiunea preşedintelui Traian Băsescu pentru măsuri de austeriate şi disciplină bugetară poate fi folosită în interesul României, împreună însă cu alte viziuni de dezvoltare economică a UE, precum cea propusă de noul preşedinte al Franţei, François Hollande, scrie Money.ro.

Ponta le-a spus, luni, ambasadorilor prezenţi la Reuniunea anuală a Diplomaţiei Române, că schimbările pe plan intern, dacă autorităţile sunt inteligente şi constructive, pot fi folosite în interesul României.

“Sunt un prim-ministru care împărtăşeşte în mod clar mai degrabă viziunea economică şi viziunea de viitor pentru Uniunea Europeană a noului preşedinte al Franţei, dar în acelaşi timp cred că putem să folosim în interesul României opţiunea preşedintelui ţării pentru măsuri de austeritate şi măsuri de disciplină bugetară. Putem să facem lucrurile acestea punându-le împreună în interesul României şi nu considerându-le ca fiind interese adverse sau ca lăsând loc unei singure soluţii”, a afirmat prim-ministrul Ponta.

Sursa: Money.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *