Ponta vrea să reducă bugetul Administrație Prezidențiale: Stă ditamai avionul câte trei zile pe pistă să se plimbe preşedintele la Bruxelles

Dacă va fi din nou prim-ministru, Victor Ponta susţine că este decis să taie din bugetul Administraţiei Prezidenţiale pentru 2013, iar în ceea ce priveşte Parlamentul să păstreze aceeaşi sumă, chiar dacă numărul demnitarilor creşte după alegerile din 9 decembrie, potrivit Gandul.info.

“Şi la Administraţia Prezidenţială vom face  reduceri. Faptul că ditamai avionul stă pe pistă câte trei zile să se plimbe preşedintele la Bruxelles, la Consiliul European… Am fost şi eu la Bruxelles şi am mers cu avionul de linie. Am văzut şi alţi şefi de guvern, în general ţările au un avion. La noi se închiriază de la Tarom ditamai avionul pentru preşedinte şi câţiva din jurul lui. Încercăm să fim mai închişi la buzunar”, a spus Ponta la RTV.

Și “Camera Deputaţilor şi Senatul vor trebui să se gospodărească exact cu aceiaşi bani”. “Parlamentarii vor avea salarii sau sume forfetare mai mici. Bugetul pe 2013 va fi identic cu cel din 2012”, a adăugat el.

Sursa: Gandul.info
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.