„Porţi deschise – Inimi deschise” la Ambasada României din Regatul Norvegiei, 9 mai

ambasada norvegia MAEAmbasada României la Oslo anunta organizarea evenimentului „Porţi deschise – Inimi deschise” la sediul său în ziua de joi, 9 mai 2013, între orele 14:00 – 16:00, potrivit MAE.ro.

Cu această ocazie vor putea fi vizitate spaţiile de reprezentare şi de lucru ale Ambasadei, precum şi vizionată expoziţia colectivă de pictură „Talente româneşti în Norvegia”, care a fost vernisată la 8 aprilie 2013, în cadrul „Salonului Talentelor Româneşti”.

Totodată, între orele 14:00 – 15:00, doamna Cristina Dagestad, împreună cu doamnele Lisbeth Lerum şi Tatjana Felberg vor face o demonstraţie practică de Ikebana. Această demonstraţie este organizată în comun de Ambasada României la Oslo şi Asociaţia Culturală Româno-Norvegiană RNK (Rumensk- og Norsk Kulturforening).

De Ziua Europei dorim să ne deschidem nu numai porţile, dar şi inimile prin intermediul acestui eveniment de diplomație publică, aflat la a doua ediţie, care îşi propune să contribuie la întărirea legăturilor interumane.

Manifestarea este deschisă participării tuturor celor interesaţi să intre în contact direct cu Ambasada şi cu personalul acesteia. Participarea la eveniment nu necesită programare specială, însă accesul în Ambasadă se va face doar pe baza prezentării unui document valid de identitate.

Sursa/Foto: MAE.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.