Primăria Sectorului 6 lansează o campanie anticerșetorie

Ieri, 10 septembrie 2012, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul Primăriei Sectorului 6, a fost lansată o campanie împotriva cerșetoriei, “Ajută-i cu adevărat. Spune <NU> cerșetoriei!”.

Potrivti Adevarul.ro, proiectul este derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și își propune să atragă atenția locuitorilor că, oferind bani persoanelor care cerșesc, nu-i ajutăm, pentru că banii pe care noi îi oferim cerșetorilor vor ajunge în mâinile celor care i-au obligat pe aceștia să cerșească.

Cei care cerșesc au în spate un șef, iar la sfârșitul zilei, acesta colecteză toți banii strânși. Cu cât vom da bani cerșetorilor, cu atât vom prelungi chinul lor, deoarece, ei fiind productivi pentru șefii lor, vor rămâne în continuare pe străzi, iar soarta lor va rămâne la fel de mizerabilă.

„Prin iniţerea campaniei “Ajută-i cu adevărat. Spune “NU” cerşetoriei!” tragem un semnal de alarmă pentru a conştientiza amploarea, la nivel naţional, pe care a dobândit-o acest fenomen” a declarat Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

Sursa: Adevarul.ro
Foto:  http://www.protectiacopilului6.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *