Proiectele de 100 milioane euro anuntate de Ministerul Educatiei au fost anulate

euro moneyDepunerea ofertelor pentru proiectele POSDRU anuntate de Ministerul Educatiei in luna iulie a fost anulata, a anuntat in cadrul unei intalniri online cu cititorii HotNews.ro secretarul general adjunct in Ministerul Educatiei Gabriel Ispas.

Este vorba despre cele 51 de anunturi de selectare de parteneri in vederea depunerii de proiecte de aproximativ 100 de milioane de euro care au fost anuntate de Ministerul Educatiei pe 23 iulie.

La o intrebare a unui cititor HotNews.ro, Gabriel Ispas a declarat: “Ca urmare a neaprobarii corrigendumului de prelungire a termenului de depunere a proiectelor pentru data de 28 august, asa cum Ministerul solicitase, proiectele nu au putut fi incarcate in Action Web pana la data de 14 august, orele 16. Ca urmare, Ministerul nu a depus niciun proiect care sa aiba parteneri entitati private“.

Ispas a precizat ca “la aceasta aplicatie ministerul nu a depus (si nici nu poate depune) oferte intrucat liniile s-au inchis (care sa aiba parteneri privati). Regret ca modul de comunicare poate nu a fost cel mai potrivit, dar ministerul nu are o armata de oameni si va rog sa luati in considerare ca in aceeasi perioada se organiza bacalaureatul, definitivarea in invatamant si titularizarea. Imi cer scuze daca atitudinea noastra nu a corespuns asteptarilor dumneavoastra“.

“Ca urmare a inchiderii liniei de depunere de proiecte, ministerul nu mai poate depune proiecte si, pe cale de consecinta, nu va selecta parteneri”, a precizat Gabriel Ispas.

Sursa: HotNews.ro
Foto: freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.