România, Republica Moldova şi Bulgaria vor pune la dispoziţia turiştilor un tur comun

beach wikipedia turismFirme de turism din Bulgaria, România şi Republica Moldova au inclus în oferta lor un nou circuit destinat mai ales europenilor, dar şi cetăţenilor din fostele republici sovietice.

Un proiect care ar urma să promoveze “cooperarea în locul concurenţei”, potrivit fostului ministru român al transporturilor Cristian Petrescu, potrivit Monitorulbt.ro.

Turul are o durată de opt zile, şapte nopţi, şi include o gamă variată de activităţi şi atracţii. Turiştii vor avea ocazia să viziteze mănăstiri construite în stâncă, crame, staţiuni de relaxare, case de vacanţă pentru turismul rural, precum şi plaje însorite şi peisaje de poveste în Delta Dunării.

Traseul începe la Chişinău, în Republica Moldova, şi cuprinde staţiunile bulgare de la Marea Neagră Albena şi Balcic, mânăstirea Orheiul Vechi şi oraşul Cahul din Republica Moldova, dar şi staţiunea Eforie Nord din România. Preţul va varia în funcţie de tipul de pachet, ce va putea accentua fie latura religioasă, culturală sau de relaxare.

Sursa: Monitorulbt.ro
Foto: wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.