Peste 50% dintre români cred că patronii se îmbogăţesc pe spinarea angajaţilor și că în afaceri fac bani doar cei care fură

Majoritatea românilor cred ca antreprenorii se îmbogăţesc “pe spinarea angajaţilor” şi că doar cei care fură pot să facă bani, reiese dintr-un studiu al Daedalus realizat în luna august, potrivit Adevarul.ro.

Astfel, deşi 70% dintre români sunt de acord că antreprenorii determină prosperitate, 65% dintre persoanele intervievate consideră că întreprinzătorii se îmbogăţesc pe spatele angajaţilor, în timp ce 57% consideră că în afaceri fac bani doar cei care fură.

69% dintre români cred că antreprenorii muncesc mai puţin decât angajaţii iar 57% consideră că succesul în afaceri ţine de noroc.

Mai multe rezultate ale studiului AICI.

Sursa: Adevarul.ro
Foto:  dol.gov

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Peste 50% dintre români cred că patronii se îmbogăţesc pe spinarea angajaţilor și că în afaceri fac bani doar cei care fură

  1. Valentin Ion Zarnescu 10/10/2012 at 14:20

    E O AXIOMA EC.,VALABILA/TOT GLOBUL,LA INFINIT!DACA INVERS E UN NON-SENS,PATRONII SA ASIGURE MACAR O VIATA DECENTA(PT. ANGAJATII LOR),ADICA UN VENIT MEDIU/EC.,NU MINIM(/EC.),DUPA CE-SI PLATESC TOATE TAXELE,IMPOZ.,LA ZI,SA FIE MODELE ETICE!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *