Traian Băsescu: DLAF din România exagerează uneori cu controalele, unele proiecte sunt blocate din această cauză

traian basescu Preşedintele Băsescu a spus marţi, la începutul întrevederii cu directorul general al Oficiului European de Luptă Anti-Fraudă (OLAF), Giovanni Kessler, că departamentul corespondent din România, DLAF, exagerează uneori cu controlul proiectelor cu fonduri europene, ceea ce determină blocarea acestora, potrivit Mediafax.

“Trebuie clarificat de ce este aşa mare numărul de rapoarte care vă sunt transmise de DLAF din România, pentru că – o să fiu foarte sincer cu dumneavoastră – uneori am impresia că din cauza birocraţiei sau pentru a acoperi activitatea unora dintre instituţiile noastre, uneori exagerează cu controalele. Unele dintre proiecte sunt blocate din cauza acestei abordări “, a afirmat Băsescu, potrivit imaginilor de la începutul întrevederii de la Palatul Cotroceni cu Kesller, transmise de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele a adăugat că nu a cerut niciodată DLAF să îşi diminueze vigilenţa, însă trebuie ajuns în acest sens la un nivel optim care să nu mai ducă la blocarea proiectelor.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *