Traian Băsescu, către Ramona Mănescu, noul ministru al Transporturilor: Sper că nu veți avea aprecieri de tip Antonescu legate de DNA

traian basescuPresedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba “aprecieri de tip Crin Antonescu” legate de Directia Nationala Anticoruptie, notează HotNews.

“Va urez mult succces si imi exprim speranta ca nu veti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA“, i-a transmis presedintele Ramonei Manescu.

Seful statului a felicitat-o pe Ramona Manescu pentru numirea in functie de ministru si i-a spus ca, in opinia sa, in cadrul mandatului ar trebui sa se concentreze pe 4 chestiuni.

“Cred ca ar trebui sa priviti la 4 lucruri, privatizarea CFR Marfa, absorbtia fondurilor europene, tronsonul Nadlac-Arad – pentru ca restul tronsoanelor de la Sibiu sunt in executie – si metroul bucurestean”, i-a spus presedintele.

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor.

Sursa: HotNews.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.