Vicepresedintele Camerei Deputatilor: In Romania se fura din greu, totdeauna au fost numiti sefi pe culoare politica

Mitrea MironVicepresedintele Camerei Deputatilor Miron Mitrea considera ca banii Romaniei sunt risipiti printr-o combinatie de hotie si prostie.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, fostul ministru PSD al Transporturilor a explicat cum sunt umflate preturile autostrazilor, cum se umbla la traseele acestora si la solutiile tehnice. El a acuzat feudalizarea Romaniei si felul in care politizarea excesiva face ca in functiile importante sa nu ajunga oamenii cu adevarat competenti.

In Romania se fura mult, dar nu atat de mult pe cat crede lumea. Cel mai mult e vorba de prostie. Totdeauna au fost numiti sefi in Romania pe culoarea politica. (…)  Nu pot sa spun ce discutii aveam cu Anca Boagiu cand ma ruga sa ma duc la minister sa ne sfatuim ca nu putea sa il schimbe pe ala ca e al lui cutare, pe ala al lui cutare, se lua cu mainile de par.”, a susţinut deputatul.

“(…) Romania are cea mai scumpa infrastructura. Se fura din greu, dar nu se fura in sensul clasic. Noi am avut la sosele 40% margine, cand in toata lumea se lucreaza cu margine 5-8%. Un constructor mare de autostrazi l-am chemat sa-i dau lucrari in Irak si pentru o margine de 15% mi-a zis ca nu pleaca, mai bine sta acasa. Aceiasi constructori acum 10 ani faceau cu alte preturi” a mai declarat Mitrea.

Interviul integral, disponibil AICI.

Sursa: Ziare.com
Foto: CDEP.RO

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.