Victor Ponta: Preşedintele Băsescu face aceleaşi greşeli ca preşedintele Băsescu înainte de suspendare. Are memoria scurtă

Premierul Victor Ponta a declarat că preşedintele Băsescu repetă greşelile pe care le-a făcut înainte de suspendare sa. El a adăugat că preşedintele Băsescu “spune invers azi faţă de ce a spus ieri”, potrivit Gandul.info.

Constat că domnul preşedinte Băsescu face aceleaşi greşeli ca preşedintele Băsescu înainte de suspendare. Preşedintele Traian Băsescu constatând starea jalnică a campaniei celor de la ARD a preluat funcţia de purtător de cuvânt şi şef al campaniei acestora. Când vrea să aibă dezbateri electorale vom avea”, a declarat premierul.

Ponta a spus că “preşedintele are o memorie extrem de scurtă” şi că în primăvară România şi-a exercitat dreptul de veto la Consiliul European.

Înainte de Consiliul European din primăvară România a invocat dreptul de veto când a fost vorba de începerea negocierilor cu Serbia (…) de aceea spun că are memoria scurtă şi fluctuabilă“, a declarat Ponta.

Sursa: Gandul.info
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.