Romanii, ironizati din nou in Franta. Actorul Jamel Debbouze a propus ca nationala din Hexagon sa aiba un capitan roman, care sa cerseasca mingea

Umoristul francez de origine marocana Jamel Debbouze i-a ironizat pe romanii din Franta, in cadrul unei emisiuni radiofonice, el propunand ca nationala “cocosului galic” sa aiba un capitan roman care sa cerseasca mingea, transmite Mediafax, potrivit Hotnews. Debbouze a facut aceste comentarii la o emisiune a postului de radio Rire et Chansons, cu ocazia lansarii unui nou DVD al sau, “Tout sur Jamel”.

Potrivit Mediafax, in timpul discutiilor despre viata sa, Debbouze este intrerupt de un apel telefonic, despre care sustine ca este de la presedintele francez Nicolas Sarkozy.

Prezentatorul emisiunii l-a intrebat daca il consiliaza pe seful statului francez, cerandu-i sa dea exemplu o reforma propusa de el.

Moderatorul il intreaba pe actorul francez daca “expulzarea romilor este ideea ta?”, la care Debbouze raspunde: “Da, pentru ca ma enerveaza. Sunt multi romani”.

“Dar romanii sunt buni la fotbal”, vine replica moderatorului.

“Da, este adevarat. Ar trebui sa avem un capitan roman in echipa Frantei. Iti imaginezi un capitan roman? Va rog, dati-mi mingea (…) pentru copii. Asta va face un roman”, a spus Debbouze, referindu-se la cersetorii romi tot mai numerosi in Franta. Replicile lui au starnit hohotele de ras ale prezentatorului emisiunii si ale celor trei invitati din studio.

Sursa articol: Hotnews.ro

Sursa foto: captura YouTube

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *