“Săptămâna Egalităţii de Şanse”, 20 – 24 februarie, Palatul Naţional al Copiilor

Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, alături de agenţia Media One, Fundaţia Pestalozzi şi Provincia di Perugia, Italia au plăcerea de a vă invita la dezbaterile din cadrul evenimentului “Săptămâna Egalităţii de Şanse” ce va avea loc la Bucureşti în perioada 20 – 24 februarie în cadrul Palatului Naţional al Copiilor (Bd. Tineretului nr. 8-10).

La dezbatere vor participa reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale alături de reprezentanţii partenerilor, participanţii din rândul autorităţilor publice locale, angajatori, societatea civilă şi publicul larg din zona Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii mass-media sunt invitaţi la eveniment şi pentru a participa la dezbaterile ce vor viza eforturile comune de eliminare a discriminărilor şi stereotipurilor comunicate publicului, exemple de bună practică pentru creşterea nivelului de acceptare a grupurilor defavorizate.

Obiectivul principal al proiectului Ş.A.N.S.A este creşterea gradului de conştientizare şi informare la nivel social în direcţia promovării pe termen lung a principiului egalităţii de gen şi şanse pe piaţa muncii.

Contact:
Oana Dumitrescu
021 315 05 16 – sansa@sansa.info.ro
Mai multe informaţii găsiţi pe www.sansa.info.ro

Sursa foto: europarl.europa.eu

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *