Saxo Bank: Cele mai socante 10 predictii pentru 2012

Predictiile Socante au fost pregatite in spiritul incurajarii investitorilor sa gandeasca outside the box si sa se pregateasca pentru evenimente surprinzatoare. A gandi outside the box este rareori un exercitiu confortabil, dar la fel de neplacut este sa te trezesti cu o surpriza urata pentru care nu erai pregatit deloc“, explica Steen Jakobsen, Chief Economist la Saxo Bank, potrivit HotNews.ro.

Daca se vor adeveri cateva dintre ele, 2012 va deveni un an de cotitura. Ne dorim sa nu avem dreptate in judecatile noastre negative, insa asta se va intampla numai daca se va schimba ceva in paradigma manipulata de guverne si bancile centrale.”

În raportul “Predictii Socante”, Saxo Bank se concentrează pe evenimente putin probabil să aibă loc, dar care sunt mai posibile decât îi place pietei să creadă. Predictiile nu sunt prognoze în adevăratul sens al cuvântului, dar sunt importante pentru investitori care ar trebui să le acorde o oarecare importantă. Oricare dintre ele s-ar întâmpla, ar avea un impact semnificativ asupra pietei.

Predictiile Socante ale Saxo Bank pentru 2012:

  1. Actiunile Apple Inc vor scădea cu 50 de procente fată de vârful atins în 2011 
  2. Australia intră în recesiune
  3. Suedia si Norvegia vor deveni noul paradis bancar, înlocuind Elvetia
  4. Pretul grâului se va dubla în 2012
Pentru a vedea care sunt celelalte “predictii socante”, accesati HotNews.ro.
Sursa foto: greatideasstarthere.com
Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *