Mircea Diaconu, despre Schengen: Și noi le putem spune „luați-vă Carrefour și toate astea”. Guvernul a dat un semn de verticalitate, e foarte bine lucrat ca tactică politică

Vicepreședintele PNL Mircea Diaconu laudă poziția Guvernului privind amânarea aderării la Spațiul Schengen, pe care îl califică „un gest de verticalitate” față de pretextele absurde invocate de miniștrii țărilor occidentale, notează Ziare.com, potrivit B1.ro.

mircea diaconuNimic nou pe frontul de Vest, legătura cu MCV e o exagerare din partea lor și a tuturor, n-are nicio legătură. Când cineva nu vrea ceva, găsește o scamă, ceva. Ca și cum ai spune – e foarte bun Constantinescu, dar nu-l votez că are barbă (…)”, a spus Mircea Diaconu.

Fostul ministru al Culturii afirmă că și România poate ridica pretenții și le poate cere occidentalilor retragerea investițiilor de pe piață.

„Dacă ne-au primit nepregătiți în Uniunea Europeană, să aibă curajul să ne spună, dar putem spune și noi – vă luați Carrefour-ul și toate astea. Guvernul a dat un semn de verticalitate, e foarte bine lucrat ca tactică politică”, adaugă Mircea Diaconu.

Sursa: B1.ro
Foto: commons.wikimedia.org

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.