Ministrul de Interne Stroe, despre Consiliul JAI: Olanda eu nu aş categorisi-o ca o ţară care se opune, Slovenia m-a impresionat ”până la lacrimi” prin pledoaria incredibilă pentru România

radu-stroePeste 17 state şi-au arătat, la consiliul pentru Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) al Uniunii Europene, susţinerea pentru aderarea României la spaţiul Schengen, printre acestea numărându-se Spania, Italia, Grecia şi Danemarca, potrivit declaraţiilor ministrului de Interne, Radu Stroe, citat de GANDUL.info.

“Pe mine m-a surprins plăcut, să spunem până la lacrimi, Slovenia, care a făcut o pledoarie incredibilă pentru România”, a spus ministrul de Interne în cadrul emisiunii de duminică seară, de la Antena 3, potrivit Gandul.info.

Pentru a-şi arăta aprecierea în acest sens, Stroe a ţinut să mulţumească “ministrului de Interne, Guvernului şi poporului” acestui stat.

Radu Stroe se declară, de asemenea, optimist şi spune că, din punctul său de vedere, Olanda şi Danemarca nu se opun atât de mult aderării României la Schengen. “Danemarca a făcut o susţinere la scenă deschisă la JAI pentru România. (…) Olanda eu nu aş categorisi-o ca o ţară care se opune”, a explicat ministrul de Interne.

Mai multe declaratii ale ministrului, aici.

Sursa: Gandul.info, foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *