Boc, despre Schengen: Nu politicienii pierd, ci mediul de afaceri si intreprinzatorii

emil bocFostul premier Emil Boc, in prezent primar al Clujului, sustine ca liderii USL dau dovada de o “iresponsabilitate crasa” atunci cand sfideaza Europa si reaminteste ca nu politicienii pierd din cauza ca nu suntem in Schengen, pentru ca ei au pasapoarte diplomatice, ci romanii, relatează Ziare.com.

“Trebuie sa multumim USL, asa cum spunea ministrul Corlatean ca putem trai fara Schengen, cum am trait si pana acum. Este o iresponsabilitate crasa, o lipsa de respect fata de cetatenii acestei tari care au dreptul sa fie cetateni cu drepturi depline a UE, si sfidarea Europei de catre USL, aroganta la adresa liderilor decisivi din UE, lipsa de respect fata de statul de drept si mai mult decat atat nepunea in practica a recomandarilor din raportul de monitorizare pe justitie, ne-a adus la acest rezultat dezastruos pentru viata de zi cu zi a oamenilor.

Nu politicienii pierd, nici Ponta si nici Antonescu care folosesc pasapoartele diplomatice. Dar cei ce duc cu TIR-urile marfa si asteapta cu zilele la vami, mediul de afaceri si intreprinzatorii, acestia pierd“, a declarat Emil Boc intr-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

Sursa: Ziare.com
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *