Sebastian Bodu, raspuns pentru Vasile Blaga: Nu am frecat menta in Parlamentul European

sebastian boduEuroparlamentarul PDL Sebastian Bodu ii da replica presedintelui partidului, Vasile Blaga, care l-a acuzat de lipsa de activitate, declarand intr-o emisiune TV ca “nu am auzit ca Bodu sa isi fi facut treaba in Parlamentul European”.

“Nu am frecat menta in Parlamentul European, domnule Vasile Blaga”, raspunde Sebastian Bodu, intr-un comunicat remis presei.

“Conform celui mai relevant criteriu de masurare a eficientei activitatii noastre, in speta numarul de rapoarte si avize gestionate in calitate de raportor al parlamentului, respectiv al grupului parlamentar (PPE), dar si per ansamblu, ma situez pe locul 3 intre colegii de partid, dupa Monica Macovei si Marian Jean Marinescu. Daca insa se tine cont de importanta rapoartelor si rapoartelor de aviz, sunt pe locul 2 cu 16 rapoarte si avize, 39 din cele 44 de rapoarte ale Monicăi Macovei fiind aprobari de descărcare de gestiune a unor agenții europene, fără impact legislativ si primite in bloc.” sustine Bodu in comunicatul transmis.

“Fac aceste precizari nu ca sa ii demonstrez sau sa ii cer ceva lui Vasile Blaga ci ca sa arat celor care m-au votat ca nu am stat degeaba in Parlamentul European, cum a sugerat președintele PDL. De altfel aceste rapoarte de activitate au fost trimise la partid inca din februarie dar, cum era de așteptat, nu s-a uitat nimeni peste ele.

Inteleg preocuparea unora si a altora pentru listele de candidati la apropiatele alegeri europarlamentare, dar aceasta preocupare nu trebuie sa se manifeste intr-un mod injositor, lovind in unii colegi.”

In final, Bodu ii invita pe toti eurodeputatii romani, indiferent de grupul politic din care fac parte, “sa își publice raportul de activitate, astfel încât rezultatele noastre sa poată fi masurate si comparate.”

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.