Traian Băsescu: Sunt mulţumit de activitatea SRI, nu este fluctuant in functie de majoritatile politice

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Bilanţul activităţii SRI pe 2012, că este mulţumit de activitatea Serviciului şi că a constatat faptul că instituţia nu a fost fluctuantă la schimbarea majorităţilor politice.

traian basescuServiciul Roman de Informatii (SRI) aniverseaza astăzi, 26 martie, 23 de ani de existenta, moment ce a fost marcat prin organizarea activitatii de bilant pentru anul 2012.

La eveniment au participat presedintele Traian Basescu, consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala, domnul Iulian Fota, presedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii, domnul deputat Georgian Pop, precum si membri ai acestei comisii, arata un comunicat al Serviciului.

“În ceea ce mă priveşte, sunt mulţumit de activitatea SRI. Am constatat ceea ce era de constatat şi anume că Serviciul nu este fluctuant în funcţie de majorităţile politice şi că rămâne ancorat în realizarea misiunilor sale şi în legea după care funcţionează”, a afirmat Băsescu, potrivit HotNews.ro.

Surse: HotNews.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.