Semn de viata, povestea incredibila a unor medici romani aflati in Nepal. LIVE, luni, 27 februarie, de la 19.30, la Cafeneaua Complexitatii

O cafea caldă, o atmosferă studenţească inedită şi …o poveste de excepţie! O poveste adevarată, emoţionantă, despre viaţă, curaj, aventură şi, poate cel mai important, despre depăşirea limitelor personale.

Povestea se desfăşoară în Nepal, regiunea Taksindu, pe ruta utilizată de cei care escaladează Everestul. Acolo, în Nunthala, începe aventura unei echipe de medici români care trăieşte experienţe incredibile în încercarea lor de a ajuta voluntar salvarea unor vieţi, acordarea de asistenţă medicală unor oameni aflaţi în unul din cele mai izolate puncte de pe glob…

Cine sunt ei? Oameni obişnuiţi, tineri medici, cu specialităţi diferite: medicină de urgenţă, stomatologie sau psihitarie, pasionaţi în egală măsură de alpinism şi parapantă. Oameni vii în locuri extreme, puşi în faţa unor evenimente limită.

Ce au trăit? Ce au păţit? Ce evenimente i-au marcat-poate pe viaţă? Ce au reuşit să facă în plan profesional?  Iată doar câteva din întrebările ce şi-au găsit răspunsuri, alcătuind conţinutul povestii pusă pe peliculă de o echipă de 3 oameni de televiziune!  Ei au fost alături, pas cu pas şi au filmat aventura incredibilă a expediţiei medicale româneşti din Nepal.

Rezultatul ? Un documentar de excepţie cu un titlu pe măsură:  SEMN DE VIAŢĂ,  un documentar despre povestea incredibilă a unor tineri medici români. Luni, la ora 19 30, la Cafeneaua Complexităţii din Regie (Club 24) vom afla în exclusivitate povestea din spatele Semnului de viaţă, povestea din spatele camerelor de filmat şi felul în care această aventură unica a schimbat vieţile celor care au participat la realizarea ei.

urmariti aici transmisia LIVE 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *