Parlamentul britanic a respins o intervenţie militară în Siria. Şeful Pentagonului: SUA caută în continuare o coaliţie internaţională

David_CameronParlamentul britanic a respins joi seara moţiunea premierului David Cameron care apăra principiul unei intervenţii în Siria ca răspuns la folosirea armelor chimice de care este acuzat Damascul, un vot pe care Guvernul s-a angajat imediat să îl respecte.

“Este clar că Parlamentul britanic nu vrea o intervenţie militară britanică. Iau notă, iar Guvernul va acţiona în consecinţă”, a declarat Cameron.

Statele Unite caută în continuare “o coaliţie internaţională” pentru a răspunde presupusului atac cu arma chimică al regimului de la Damasc împotriva unor civili, în pofida respingerii intervenţiei de către Parlamentul britanic, a declarat vineri şeful Pentagonului Chuck Hagel, relatează AFP, potrivit Mediafax.

“Abordarea noastră este continuarea căutării unei coaliţii internaţionale care să acţioneze unit”, a declarat secretarul american al Apărării într-o conferinţă de presă la Manila.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.