Victor Ponta despre Siria: “Este un regim ilegitim, care comite crime împotriva umanităţii”

victor pontaPremierul Victor Ponta a declarat astăzi, la Mamaia, că aşteaptă o decizie a aliaţilor României în problema Siriei, pe care statul român este pregătit să o susţină.

“Este imposibil în acest moment să mai fie contestat faptul că regimul de la Damasc este un regim ilegitim, care comite crime împotriva umanităţii”, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Gandul.info.

“România este un aliat şi un membru serisos al comunităţii intenaţionale democratice şi în coordonare totală cu partenerii noştri vom avea o poziţie foarte clară în acest sens”, a mai spus Victor Ponta.

“Eu ca prim-ministru cred că solidaritatea şi coordonarea noastră cu aliaţii noştri este lucrul cel bun. Şi mai cred, de asemenea – aici e o mică, într-adevăr, nuanţă diferită – eu cred că noi am ezitat prea mult în a spune foarte clar că Siria are un regim ilegitim şi criminal de mult timp. Poate că au fost alte interese pe care eu nu le cunosc, dar e un moment în care nu mai poţi să mai ascunzi lucrurile sub preş”, a spus Ponta.

Sursa: Gandul.info
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.