SONDAJ: Peste 60% din susținătorii președintelui Donald Trump declară că ”absolut niciodată” nu vor înceta să îl susțină

Aproximativ 6 din 10 susţinători ai lui Donald Trump (61%) spun că nu se pot gândi la niciun argument care să îi convingă și care să îi determine să îl conteste în calitatea lui de preşedinte, arată un sondaj realizat de Universitatea Monmouth în această săptămână, citat de CNN.

Cei mai aprigi susţinători ai preşedintelui american sunt femeile (72% susţin că nu-şi vor modifica orientarea „orice s-ar întâmpla”), votanţii de peste 55 de ani (68%), la fel ca şi 67% dintre cei care au absolvit liceul şi 67% dintre aceia care câştigă mai puţin de 50.000 de dolari pe an, notează Gândul, citând sursa precizată.

Cei mai mulţi dintre cei care îl susţin pe Donald Trump spun că „absolut niciodată” nu vor înceta să facă acest lucru. Majoritatea celor care au decis să îl susțină pe magnat odată cu alegerile prezidenţiale din SUA declară categoric că nu vor trece în altă tabără niciodată, „orice s-ar întâmpla” şi că „absolut niciodată” nu vor înceta să-l susţină. 

Un procent aproape identic, de 57%, dintre cei care nu sunt de acord cu Trump arată că nici aceşti oameni nu au de gând să-şi schimbe cumva percepţia referitor la performanţele preşedintelui. 

Interviurile folosite în cadrul acestui sondaj au fost realizate atât înainte, cât şi după protestele violente care au avut loc în weekendul trecut la Charlottesville, însă înainte de conferinţa de presă de marţi a magnatului în care a făcut afirmaţiile controversate prin care a blamat „ambele tabere” pentru evenimentele care au făcut înconjurul lumii.  Donald Trump a fost criticat dur pentru că nu a condamnat clar un marş violent organizat de o mişcare care promovează supremaţia albilor.

 

 

.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.