Anca Boagiu: Ponta să respecte decizia CC; se duce la Bruxelles să se pozeze

Victor Ponta este un “omulet” care ar trebui sa invete ce inseamna interesul Romaniei si cum poate fi el protejat in Europa, iar premierul ne arata ca este “acelasi copil mare, razgaiat, dar care nu poate sa fie un barbat de stat”, a afirmat vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, potrivit Ziare.com.

Intrebata cine ar trebui sa reprezinte Romania la viitorul Consiliu European de la Bruxelles si daca ar putea exista un compromis intre presedinte si premier, Anca Boagiu a precizat la RFI Romania ca “raspunsul l-a dat Curtea Constitutionala a Romaniei.”

“Am sa va spun ce prejudicii ne-a adus Victor Ponta, prezentandu-se la ultimul Consiliu, cand habar n-a avut despre ce se vorbeste. Victor Ponta nu stia si nici nu cred ca l-a interesat, decat sa se duca sa se pozeze pe la Bruxelles, faptul ca deja fusesera demarate discutii legate de fondurile europene. In loc sa se duca sa sustina punctul de vedere al Romaniei (…), s-a dus si a facut un circ international in baza caruia Romania practic nu a obtinut absolut nimic, decat din nou denigrare si semne de intrebare puse asupra modului de functionare a institutiilor statului roman” a mai declarat Boagiu.

Sursa: Ziare.com
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *