Europarlamentarii USL: Promovarea stenogramelor Rus-Dobre discreditează România

Europarlamentarii USL îi acuză pe colegii lor din PDL că discreditează în continuare România în străinătate prin promovarea stenogramelor neautentificate ale discuţiilor dintre Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, ambii miniştri demisionari din Guvernul Ponta, arată Adevarul.ro.

Promovarea stenogramelor neautentificate ale discuţiilor dintre doi miniştri ai Guvernul României în Parlamentul European este dovada unui stil nedemocratic de a face politică, reprezentativ pentru dosariada promovată în aceşti ani de regimul Traian Băsescu”, arată eurodeputaţii USL într-un comunicat de presă, potrivit sursei citate.

Europarlamentarii USL atrag atenţia că stenogramele nu sunt considerate, deocamdată, dovezi, ele fiind publicate în presă înainte să existe o cerere a procurorilor pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Administraţiei, Victor Paul Dobre.

Foştii miniştri Victor Paul Dobre şi Ioan Rus au fost interceptaţi. Din discuţiile purtate reiese că Dobre ar fi fost pus să demisioneze de către cei din PNL după ce a declarat în mod oficial că pe listele electorale figurează 18,3 milioane de alegători.

De asemenea, din stenograme reiese că asupra celor doi miniştri s-au făcut presiuni mari pentru modificarea listelor electorale, astfel încât să fie întrunit cvorumul, mai scrie Adevarul in editia electronica.

Sursa: Adevarul.ro
Foto:  gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Europarlamentarii USL: Promovarea stenogramelor Rus-Dobre discreditează România

  1. Valentin Ion Zarnescu 10/09/2012 at 14:01

    DAR PLANGERILE CATRE PPE,MARI TRUSTURI DE PRESA,CATRE C.E., TOT DIN AC.VARA,N-AU SIFONAT IMAG.TARII NOASTRE???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.