Stănişoară: Sute de firme riscă falimentul pentru că guvernul Ponta nu a făcut nicio plată pe proiecte europene

Guvernul condus de Victor Ponta nu a întreprins nicio acţiune pentru a remedia problemele privind fondurile europene şi de aceea, sute de firme riscă acum să intre în faliment, a declarat prim-vicepreşedintele PDL, Mihai Stănişoară, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit EVZ.ro.

Azi, sute de firme şi ong-uri riscă falimentul pentru că Guvernul Ponta nu  a făcut nicio plată pe proiecte europene. Zeci de mii de oameni sunt aruncaţi în şomaj. Guvernul Ponta nu  a mişcat niciun deget pentru a remedia problemele privind fondurile structurale”, a spus Mihai Stănişoară, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PDL.

În mandatul scurt am reuşit să aduc de la POSDRU 190 de milioane de euro. Dl. Ponta foloseşte politicianist situaţia celor afectaţi de neplata fondurilor europene. În domeniul achiziţiilor publice a fost stabilită o foaie de parcurs, care are 17 măsuri, dintre care 11 au fost îndeplinite înainte să cadă guvernul Ungureanu. Dar, guvernul Ponta a fost preocupat de demiterea lui Traian Băsescu şi nu de asumarea acestor puncte care au rămas restante”, a acuzat vicepreşedintele PDL.

Sursa: EVZ.ro
Foto:  ro.wikipedia.org

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *